Nieuwsberichten

Boskalis plaatst bouwborden langs de Thorbeckeweg - N516

Gepubliceerd op 22 november 2023
Afbeelding

Dinsdagavond 21 november zijn er langs de Thorbeckeweg – N516 een vijftal bouwborden geplaatst door aannemer Boskalis. Deze bouwborden informeren de weggebruiker over het project Thorbeckeweg - N516. Dit is een belangrijke verkeersader voor grote woongebieden zoals Zaandam Zuid, Poelenburg en Zaandam Centrum en het verkeer van en naar bedrijventerreinen.

Foto van het plaatsen van Bouwbord Boskalis langs Thorbeckeweg - N516

Aannemer Boskalis is op dit moment bezig met het ontwerpen van onder andere de verschillende kunstwerken in het project, zoals de onderdoorgang Vijfhoek en de fietsbrug Ambacht. In deze fase vinden er ook al voorbereidende werkzaamheden langs de weg plaats. Dit is zichtbaar voor de omgeving. Daarom is er gekozen om op een vijftal locaties zoveel mogelijk weggebruikers te attenderen op het project en onze website waar meer informatie te vinden is.

De echte hoofdwerkzaamheden van de Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg – N516 gaan pas starten in de tweede helft van 2024. Het project is een samenwerking tussen de gemeente Zaanstad, gemeente Oostzaan, Vervoerregio Amsterdam en de provincie Noord-Holland die de doorstroming van het verkeer in Zaandam Zuid willen verbeteren.

Plattegrond met locaties bouwborden


Meer nieuws:

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring