Ontwerpen voor aanpak Thorbeckeweg bekend

Inloopavond 26 februari 2020 tussen 17.00 - 20.00 uur
Komt u kijken naar de ontwerpen?


19 februari 2020
Hoe gaan we de verkeersdruk op de Thorbeckeweg in Zaandam Zuid aanpakken? U kunt het zien tijdens een inloopbijeenkomst op 26 februari in Wijkcentrum De Poelenburcht. Weerpad 1A, Zaandam. Van 17.00 tot 20.00 uur presenteren we de nieuwe situatie. U krijgt uitleg over de plannen en experts zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De afgelopen jaren zijn er verschillende inloopbijeenkomsten georganiseerd voor omwonenden, organisaties, bedrijven en andere belanghebbenden. Iedereen kon toen zijn mening geven over de verschillende scenario’s. Die reacties zijn meegenomen bij het uitwerken van de plannen. Er zijn ontwerpen van de omgeving Westkolkdijk – Ambacht, Vlinderbrug – Sluispolderweg en Vijfhoek – P.J. Troelstralaan. We zijn benieuwd naar wat u van deze ontwerpen vindt. 

26 februari: kom kijken en stel uw vragen
U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. Heeft u nog vragen? Stel ze aan de experts van Zaanstad en Oostzaan, de Vervoerregio Amsterdam en de provincie Noord-Holland. Om 17.30, 18.30 en 19.00 uur zijn er korte presentaties in de ontvangstruimte van De Poelenburcht. Heeft u nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar thorbeckeweg@zaanstad.nl.

Hoe gaan we verder?
De verschillende overheden gaan de komende maanden het plan vaststellen. Daarna zoeken we een geschikte aannemer en verwachten we in 2021 met de werkzaamheden te kunnen starten. Uiteraard willen we u blijven betrekken bij de volgende fases van het project. Zo komen er meer inloopavonden en –spreekuren waar u uw vragen kunt stellen.

Impressie nieuwe situatie kruispunt Wibautstraat - ThorbeckewegImpressie nieuwe situatie kruispunt Wibautstraat - Thorbeckeweg

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring