Nieuwe omgevingsmanager: Alexandra de Waard

Nieuwe omgevingsmanager: Alexandra de Waard


Mijn naam is Alexandra de Waard en ik ben sinds kort de nieuwe omgevingsmanager. Ik ben 32 jaar en woon met mijn vriend en zoontje van één jaar in Amsterdam (Oost). Ik volg Ramon Kuipers op in dit project.

Als omgevingsmanager is het mijn taak om de buitenwereld te betrekken. Ik probeer in beeld te krijgen welke verschillende partijen in de omgeving betrokken zijn en wat ieders belangen zijn. Als projectteam houden we zoveel mogelijk rekening met deze belangen en mogelijke wensen. Bij het verbeteren van een grote verkeersader zoals de Thorbeckeweg, is impact op de omgeving niet te voorkomen. Wel kunnen we bekijken wat we kunnen doen om de overlast te beperken. Op dit moment zijn we op zoek naar een aannemer die het werk gaat doen. Bij de selectie van de aannemer is het zoveel mogelijk beperken van hinder een belangrijk aandachtspunt.

Om mijn rol goed te vervullen, vind ik het belangrijk te weten wat er leeft in de omgeving en welke zorgen er eventueel zijn. Om hierachter te komen ga ik de komende tijd in gesprek met bewoners en bedrijven in de directe omgeving. Mocht u een vraag of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt mij per email bereiken via a.waard@zaanstad.nl of via telefoonnummer 06-13967811.

Foto van Alexandra de Waar, nieuwe omgevingsmanager project Aanpak Verkeersdruk ThorbecekwegFoto: Alexandra de Waard

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring