Nieuwsberichten

Informatiebijeenkomsten bewoners en bedrijven

Gepubliceerd op 18 januari 2024
Afbeelding

In februari is er een aantal informatiebijeenkomsten gepland. De eerste uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels de deur uit. Tijdens deze bijeenkomsten willen wij de omgeving, bewoners en bedrijven graag bijpraten over de huidige ontwikkelingen op het project. Aannemer Boskalis is bezig met de planning, fasering en ontwerpen en daarom is het tijd om gezamenlijk onze omgeving en stakeholders te gaan informeren en deelgenoot te maken van wat er komende tijd gaat gebeuren.


Infomarkt bewoners

Bewoners Poelenburg e.o.


donderdag 8 februari | 19.00 - 21.00 uur


Kanovereniging KV de Geuzen, Geuzenpad 1, 1504 NZ ZaandamBekijk hier de uitnodiging
Bewoners Bomenbuurt e.o.woensdag 14 februari | 16.30 – 18.30 uurKanovereniging KV de Geuzen, Geuzenpad 1, 1504 NZ ZaandamBekijk hier de uitnodiging
Bewoners Oostzaandonderdag 15 februari | 19.00 - 21.00 uurGemeentehuis Oostzaan, Kerkbuurt 4 1511 BD OostzaanBekijk hier de uitnodiging


Tijdens de infomarkt zijn er meerdere kramen waar naar wens informatie opgehaald kan worden en waar bezoekers in gesprek kunnen gaan met onze projectteamleden. Iedereen is welkom om op elk gewenst moment binnen te komen. Aanmelden is niet noodzakelijk, hoewel wij het wel waarderen: thorbeckeweg@zaanstad.nl.

Infobijeenkomst bedrijven/ ondernemers

Bedrijven Skoon
donderdag 22 februari
dit is een besloten bijeenkomst
Bekijk hier de uitnodiging
Bedrijven Ambacht
dinsdag 27 februari
dit is een besloten bijeenkomst
Bekijk hier de uitnodiging


Bedrijven in het gehele gebied zijn aangeschreven om te inventariseren of er een derde infobijeenkomst gewenst is, de brief is hier te lezen. Aanmelden noodzakelijk via thorbeckeweg@zaanstad.nl

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande besloten bijeenkomsten vragen zijn of mocht u interesse hebben om zich aan te melden voor een derde, nog nader te bepalen, bijeenkomst dan kunt u terecht bij omgevingsmanager Alexandra de Waard van AVANT via telefoonnummer 06 13967811 of email thorbeckeweg@zaanstad.nl en bij omgevingsmanager Abe Schuring van Boskalis via telefoonnummer 06 50086926 of email thorbeckeweg@boskalis.com.

Boskalis

In juli 2023 is de uitvoering van het project gegund aan aannemer Boskalis. Zij zijn op dit moment bezig met het ontwerpen van onder andere de verschillende bouwwerken in het project, zoals de onderdoorgang Vijfhoek en de fietsbrug Ambacht. In deze fase vinden er ook al voorbereidende werkzaamheden langs de weg plaats. De echte hoofdwerkzaamheden gaan pas starten in de tweede helft van 2024. Daarom willen wij u nu graag uitnodigen om kennis te maken met Boskalis en kennis te nemen van de diverse werkzaamheden.

Meer informatie

Wij informeren bewoners, bedrijven en de omgeving via onze website www.thorbeckeweg.nl, de nieuwsbrief, inloopspreekuren en ook via de Projectenapp van Boskalis. Daarnaast vinden wij het waardevol om met in gesprek te gaan en blijven met de omgeving om gerichter in informatie te voorzien. Mochten er vragen zijn, mail ons dan op thorbeckeweg@zaanstad.nl.


Meer nieuws:

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring